Specialerbjudanden

Det klart bästa sättet att överblicka Helsingfors och skärgården är att göra det från SkyWheels topp, stadens senaste och finaste turistattraktion.

SkyWheel erbjuder en stilfull miljö för ett festarrangemang eller ett företagsjippo. Vi kan ställa upp med specialgjorda paket för alla sammanhang, ett suveränt sätt att imponera på era gäster. Vår VIP Lounge kan specialbeställas för att värdar och gäster ostört ska få uppleva den fantastiska utsikten!

 

Företagsevenemang

För företag kan vi ställa upp med arrangemang och olika slag, som produktlansering, marknadsföring, konferens- och cocktailevenemang – bara för att nämna några.

Skolklasser

Fascinera eleverna genom att ta dem till SkyWheel, med dess oslagbara utsikt över Helsingfors och den vackra skärgården i söder. Ge dem en överblick av de kulturella och historiska sevärdheterna. Eleverna får en fin och lärorik upplevelse och kunskaper som de bara kan få genom en tur med SkyWheel.

Privata fester

SkyWheel är en förträfflig och omställbar lokal för privata fester, som bröllop, examensfester, födelsedagar och annat firande.

Grupper

Vi beviljar grupprabatter, se specialerbjudandena nedan. För att er grupp säkert ska slippa köa till SkyWheel, kan gruppbiljett förköpas på webben.

Tickets

Ticket price

Adult: 12 EUR

Child (3-11 years): 9 EUR

Toddlers (0-2 years): free